Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka


Tankar

Känslor

ett enda virrvarr...


Kan jag

Borde jag

så fruktansvärt snurrigt..


Orka känna

Orka bry sig

tar bara energi...




Fri vers av Nattiz
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-12-06 19:18



Bookmark and Share


  Proton
vrider och vänder
vet varken av eller till
vart leder det mig...

...vill jag dit?

trött på det som varit
Kluven inför kan bli
nertyngd och fångad...

...lätt och fri

hit eller dit
allt som sliter
så ta en chans...

...och ta ett steg
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz