Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insomniarestante



drömmar
jag har inga drömmar
jag strider med min sömn

att falla i och förbi

esplanader och estrader
flanörer

genom timmar av vakenhet
som sagoläsning av en analfabet

tysthet

till ljudet av flanörer
liebhaber
ligger jag vaken
med sömnlöshet i märgen

genom natten
ligger jag vaken

drömmar
jag har inga drömmar
jag strider med min sömn

faller i
faller ur




Fri vers av Smultris
Läst 656 gånger
Publicerad 2006-12-07 01:38



Bookmark and Share


  Mats L.
Väl fångat
2006-12-13

  Ola Rydberg
Snyggt
känner igen mig i denna känsla
2006-12-07

  alfa VIP
Suggestivt. Vaggande snyggt.
En väl förmedlad känsla.
Älskar ordet 'flanörer' (på skånska)

...bara det!
2006-12-07

  Per Rydberg
En suggestiv beskrivning av ett oönskat tillstånd. Orden flödar, det repetitiva ger en stark känsla av besvärjelse, det man intalar sig om och om! Njutbar att läsa, men obehagligt påminnande om att jag kan vara där själv när som helst!
2006-12-07

  Roger VIP
Du är inte ensam. Hoppas du kan sova inatt. Starkt skrivet - det repetiva blir så suggestivt.
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris