Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lär mig sakta men säkert Vågar mer och mer


min livs läxa

Den bästa stunden är när jag just har vaknat,
de sekunderna då jag befinner mig i gränslandet
mellan dröm och verklighet.

Då inga bekymmer gör sig påminda,
hjärnan inte går på hög varv.
tänker inte,
bara Är.

Skall lära mig att \"bara vara\"
även på dagen.
Det kan nog bli lite svårt och ta lite tid
men det är det nog värt!
Tänk att kunna gå runt i ett
\"nyssvaknatrus\"
åh vad underbart.

Tänk inte på det som har varit,
tänk på det som just nu är
Känn hur kroppen mår,
VÅGA lita på intuitionen

Våga LEV!!!




Fri vers av Lillali
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-12-10 22:55



Bookmark and Share


  Freeman
VÅGA LEV!!!

Detta ska jag aldrig glömma...så perfekt skrivet, hela din dikt!

Tack!!! =D
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali