Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min bror






du är min stjärna

i mörkret
som faller
som sluter mig
vid sitt bröst


du är ljuset
i slutet
av tunneln

den sol som jag kämpar att nå




så långt bort
att längtan knappt når



jag behöver dig



snälla skynda dig
att rädda mig
från nattmonstren


igen...












Fri vers av Zam
Läst 706 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-12-09 01:00



Bookmark and Share


  Mårten
väldigt vackert..
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam