Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska aldrig mer glömma

Det bubblar,
spritter
i hela kroppen

Glädjen

Jag fnittrar,
skrattar
och skiner

Lyckan

vill inte sova,
bara vara,
känna
njuta

Ta vara på
varje sekund
vill aldrig mer glömma
kännslan av att
verkligen må
BRA




Fri vers av Lillali
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-12-10 01:47



Bookmark and Share


  Gawain
Jo, smittsamt... *ler*
2006-12-25

  Freeman
Du smittar av dig med dina ord till alla oss andra!!!!! =)))))
Tack för den bacillusken av glädje!!!
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali