Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att jag har lyckats stanna


Det är så lätt att springa men så svårt att stanna

Man sätter upp ett mål
kämpar och springer för att nå målet
När man nästan är framme
*stannar upp flämtar, spanar efter målet*
Då har målet flyttats.......

Springer vidare, snabbare, snabbare, snabbare
Målet närmar sig
men flyttar sig igen.

samma sak om och om
springer snabbare
sliter ut benen
slutar att se allt omkring
springer....

VARNING! VARNING!

STOPP!
Stanna upp lägg dig ner, andas
Vill inte!

Du måste!

Vill inte!

Nu stannar du upp!

Lystna, lukta, se, känn och njut
av nuet

Skit i målet

Nöj dig med att bara vara
\"fånga dagen\"

SLUTA SPRING




Fri vers av Lillali
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-12-10 02:05



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Precis så. Bra fångat! Nuet springer bort annars, hela tiden.
2007-02-22

  Freeman
Den var BRA!!!
SLUTA SPRING, dom orden kommer etsa sig fast i mitt sinne!
2006-12-10

  Dilsewat
Ja slutorden,,, så sant! man måst eleva i nuet!
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali