Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tionde december tvåtusensex

*sex månader*



som jag aldrig blir någon annans



förförande tankar från främlingars läppar
försöker träffa utåtriktad skyddsbarriär
som skyler en introvert glaciär

bedårande cerebrum
ett infogat silundum

främmande vokabler med uppsåt att röra
det som smakar bättre än förbjuden frukt

men magiska apelfrukter
lämnar bitter eftersmak
som osedlig cannabis
kort och koncis
som ett osynlighetschemis
att dölja tingad lekamen i

förevigt förlovad
oändligt förlorad

därav min kärlek




Fri vers av Smultris
Läst 833 gånger
Publicerad 2006-12-11 01:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
stapelbara ord exponeras som stapelvara... Dina ord söker sig till fönster mot gatan...stannar o tittar...prislapp?
2007-01-15

  Mats L.
Mycket fin smulan
2006-12-13

  Shininkagemusha
Vackert och oklyschigt om kärlek.
2006-12-11

  Nioma Trey
Jättevackert,
krångliga ord, som jag fick slå upp. (Vackra)
Underbart rimmat.

Bästa biten :
"förevigt förlovad
oändligt förlorad"

Tokbra!
2006-12-11

  Manal
fast jag inte förstod alla ord *ler* så har du än en gång lyckats skriva något vackert. dina ord flöts samman och förmedlar något.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris