Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh, så rädd för att flyga!

Åh, jag är så rädd
vågar ingenting
Vill men törs inte

Nu hoppar jag
brederut mina vingar
jag svävar

(Tänk att mina vingar bar!)

Tänk om jag vetat
för länge sedan
Jag kan flyga!

(Nu flyger jag ännu högre!)

Egentligen visste jag
men jag vågade ej
Rädlorna styrde mitt liv

(Störtdyker!)

Levde som alla sa
som jag trodde jag borde
Tänk om jag hade kunnat
sluta tro vad andra tror

(Gör en loop!)

Egentligen så vet jag vad jag vill
Jag vill flyga!

(Sitter i gran toppen och spanar)

Nu törs jag
Jag har slutat tro vad andra tror
Nu gör jag vad jag vill
Rädslorna ska inte längre få styra

(Fäller ihop vingarna och landar mjukt!)

Nu lever jag mitt liv på mitt sätt
mår bra
flyger!




Fri vers av Lillali
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-12-10 15:00



Bookmark and Share


  Freeman
Mmmmm.......din dikt ger mig vingar, så lika dina!!! =)))
Du skriver så att vi alla får vingar av att läsa om dina!
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali