Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av oro

 

 

Lyft dessa vingar från min rygg

låt de återvända till den plats där de lät födas

låt mig vila, i din mäktiga skugga

vingarna tynger, låt bördan lätta

ge mitt oroliga hjärta en plats för natten

forma din omtanke till en kudde

där min vilsna längtan kan sova

behöver finna min trygga tilltro till världen igen

 

 

 mamma, den är trasig




Fri vers av Mareld
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-12-10 19:53



Bookmark and Share


  Gawain
Verkligen fantastiskt skriven, med innerlig genomtänkt känsla. Tycker verkligen om den här, riktigt bra! Mig tycker om... :)
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld