Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett samtal, en hyllning och beundran till Allexander 4 år


så liten men så klok

Du är så liten men så klok
så sårbar men stark
du är en del av mitt allt


Vi väntar på din kompis
-kommer han snart?
jag svarar:
- Om en liten stund

tystnad, ett huvud på sne

-Men hur mycket är en stund för dig?

Hur kan man vara så liten men klok?
4år och besitta en sån livsvisdom!?
Inget tjat
bara en enkel fråga.

Ja hur lång är \"en stund\" för mig?
på det kan jag inte svara


Blir varm i hela kroppen, *ler*
känner hur hjärtat smälter ner
Vilken tur jag har som
med dig får vara.
Du är en del av det underbara!




Fri vers av Lillali
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-12-11 09:12



Bookmark and Share


  Freeman
Ja...denna frågan ställer sig nog alla och envar, fort glömmer man hur det var att vara barn, och tror att man så mycket klokare har blivit med åren...men inte alltid är det så!!! =)
Jättefin är din dikt om detta!!!
2006-12-11

    eva m h
Påminner om min yngste son som inte var så många år när han talade om att det var skillnad på "strax" och "snart". "snart" är längre tid än "strax". De härliga små liven är gåvor till oss!
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali