Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julromans

Nu stundar julen
vackert tindrar stjärnorna
din hand värmer min




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-12-12 16:09



Bookmark and Share


  Ariel_the_angel
:) en romans är alltid en romans :)
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon