Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min största önskan



Är att få vakna upp bredvid dig



Känna din närhet varje morgon



Slippa ligga där ensam i sängen varje kväll



Det är min största önskan just nu




Fri vers av Davidoff
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-12-12 18:52



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
ja den där jävla önskan man har!
Du får ursäkta mitt språk, men den är så frustrerande!

men ändå, är det ganska underbart, på något sätt... att längta efter någon så mycket att man önskar att den personen var där. men iofs, det kan vara lika smärtsamt som underbart, om inte smärtsammare.

Fint skrivet!
Hoppas din önskan blir verklighet!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff