Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en orkan med kvinnonamn

 

Bakom regnet i hennes ögon
anar jag ett oväder

ett sånt som kan slita upp
känslor med rötterna

och orden på hennes tunga
har blivit elektriska

de träffar mig likt blixtar
när hon stormar


och hon stormar alltid
min älskade


 




Fri vers av The Stargazer
Läst 721 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-12-08 22:28



Bookmark and Share


  Junali
Länge sen nu som jag läste denna text. Måste ännu en gång ge en applåd och säga att jag verkligen tycker om den här.
Visst kan det storma alltid!
2011-02-18

  stenen/ Yv Ericsson
vilken mysko komentar jag skrivit tidigare..
orkanen i detta fall heter väl ..otroligt väl speglat
2009-12-14

  Alfie M
Oj så vackert beskrivet. Ryser.
2009-12-13

  LassO
skön text... (orkaner har kvinnonamn för de dyker upp när man minst anar det, man får aldrig en lugn stund och de tar halva huset med sej när det far iväg.... ;=))
2009-12-10

  Junali
Underbar! Jag kan bara älska den <3
2009-12-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackert och skarpt alster
2009-12-09

  amarcord
Otroligt snygg liknelse!
2009-12-09

  stenen/ Yv Ericsson
Ont gör det. Mycket bra beskrivet!
2009-12-09

  Glensan
Sanslöst bra skrivet
2009-12-09

  Pyrén
Du skriver alltid så fantastiskt.
Med sån en sån fängslande kraft som är svår att beskriva.
Du har liv i första meningen till den sista.
2009-12-09

  Caprice! VIP
Rasande snyggt! Kärleken är inte alltid lätt att tas med... ;-)
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer