ett härligt störande moment i stressen om man är två som bakar ;)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett härligt störande moment i stressen om man är två som bakar ;)


Storbaken

 

 

mjöl på händerna

visar spår

 

 

på baken




Fri vers av ia VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-12-12 22:51



Bookmark and Share


  Mareld
Lämnar mig leende. En underbar kortis.
2006-12-18

    Niki
finurlig och rolig :)
2006-12-15

  Niklas Gladh
:)
2006-12-14

  Micael Axelsson
Vad härligt härlig...
Skriven med en sund varm tanke.

Hrm... *sätter mjöl på nästippen hennes*
Finishing touch... inget bak utan mjöl på näsan.
2006-12-13

    eva m h
Stor bak eller stora bak? :-)
2006-12-12

  Mikael Lövkvist
Vad rolig. Vad härlig! Bak-mums.
2006-12-12

  Daniel_78 VIP
:) rolig
2006-12-12

  prinscess VIP
bra knåpat*ler*
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP