Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här känner vi i Norrland det nu....


Lockord till vintern

Snöflinga vackra, rara
kom till mig bara
vi längtar så
på det underbara

Vill se kristaller falla
som stjärnor från skyn
Nu är det bara
regn som skyler min syn

Ute är det så grått och trist
lera upp till min vrist
Ingen snö och is
Vart är mitt vinter paradis?

Nu är det mörkt och svart
inte någon vit lucia natt
Snöflinnga vackra, rara
Kom till mig bara




Fri vers av Lillali
Läst 650 gånger
Publicerad 2006-12-13 14:56



Bookmark and Share


  Dilsewat
Fin rytm i raderna... undrande och utforskande! Du skapar eftertankar...
2006-12-15

    Regina E
Ingen snö i norrland? En oerhört vacker väderrapport, på rim, från en norrländsk ort i Sverige! Tycker om hur du slutar med "bara".
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali