Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter

nu när han har dragit
ska du inte ge din kropp
det är sånt som gör att kakan håller sig kvar
även efter den möglat

och nu när han tycker om din rumpa
ska du inget ge
för det är så han ska känna
hur det är att inte få känna

och om du gör det
om du faller i den där situationen du ska stå
säg inte till någon
för att lägga sig under monstret frivilligt
har aldrig setts särskilt modigt

så när du sen ligger där
när allt blir tyst igen
och det luktar på hela huden
försök få grannarna att tro det var grannen brevid dig

för du är stolt
du är stark
glad att vara själv
du är en krigarinna


bara för tillfället utan kläder




Fri vers av lissa
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-01-02 23:20



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Ha ha! Helt grym.. Varför inte sätta upp en lapp "det var inte jag - det var grannen" :-D/E
2005-07-29

  Dagg
Kul, bra självdistans.
2005-05-04

    Göte Holmlund
berörande med samtidigt kul..på ngt sätt...svart ironi kanske..ja ja BRA iaf!
2005-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död