Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(det är så jävla dimmigt utan dig)

Jag är sjukt trött att
vara
hög på förväntan och oro.

att

längta efter en känsla
som
vokabulärt inte riktigt
existerar
än, eller just nu.

(det är så jävla dimmigt utan dig)

Inte

heller så går det
att följa det
som faktiskt någon förbannad gång har varit
vett.

Jag är sjukt trött att
leta
efter något att vara
när
känslan inte riktigt håller min hand.

Jag tror jag älskar dig.




Fri vers av Emelie Skoog
Läst 622 gånger
Publicerad 2006-12-15 19:44



Bookmark and Share


  J. Novkovic
underbart.. kan inte säga något mer..
2007-05-15

  Lady_A
Väldigt vackert om en känsla som litegrann står utanför allt annat, utanför bubblan som är ett-vanligt-liv
2006-12-20

  edvin medvind
Skönt att läsa en text som beskriver osäkerheten så bra. Den där känslan brukar växa sig starkare när man inte har sett personen på länge, jag tycker du fångar in det.
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal