Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud



klick, klick

andetag

surr från luftkonitioneringen

en kran som är på

skåpsluckor öppnas och stängs

musik

röster

tystnad

skrammel

rörelse

fingrar som drar igenom hår

tandborste

hårtork

datorns surr genom tunna väggar

prassel från täcket

lätta andetag

antydan till förkylning

snarkning







Fri vers av MW
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-12-15 23:28



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Det man hör, när man tar sig tid att lyssna, att vara tyst och bara iaktaga de där små sakerna som sker runt en hela tiden...
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW