Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående morden på prostituerade i England


Känn våra andetag i nacken

 

Din strupe är raspig av frostig kyla

Fukten gör att lungorna piper

Du försöker att dina blodiga händer skyla

Mjölksyran i benen skriker

 

Bakom hörs hundarnas ivriga skall

De har dig på spåret helt klart

Din stank, ditt kännetecken blir ditt fall

För falla det gör du uppenbart

 

Liven du tog, var inte dina att ta

Morden gick inte osett förbi

Nu är det ditt blod som massan vill ha

Bered dig att drabbas av vårt raseri

 

De kvinnor du ströp får du aldrig se mer

Fria är nu deras själar

Om nåd är det ingen mening du ber

Män som du hos satan trälar

 

 

 




Fri vers av Mareld
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-12-17 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld