Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns hur det var innan....


Vardags lycka

Ni är vita och fina
Ni gör era jobb så bra
hjälper mig var dag
Livet utan er vore inte lika bra

Jag tänker nästan varje dag på
hur jobbigt det var innan er
Vilken tid allting tog
Vilken LYX ni mig ger
Jag ler ofta när jag jobbar med er

Jag stoppar er fulla med skit
och tar ut allting rent och fint.
Ibland tänker jag:
Tänk om ni var lite tystare
Tänk om ni var lite snabbare
Eller en bättre \"finare\" modell

MEN mitt hjärta bankar för er
Ni \"makes my day\"
min Diskmaskin
min Tvättmaskin
mina trogna hjälpredor




Fri vers av Lillali
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-12-17 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali