Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kan vara

galenskap

då jag långsamt går förbi ditt fönster
arrangerar min hunds rastning precis utanför

(här kajsa skit här)

sneglar under mössan
för att allt ska vara en tillfällighet


och du sticker ut huvudet
skrattar och säger
kom upp
jag har tänkt på dig hela dagen
och jag svarar

oj ja det kan jag väl när jag ändå råkar vara här


det är ju såklart en fantasi
fönstret är mörkt
det blåser mer än jag klarar av
jag vacklar till ner mot marken
en näsa på första våningen sticker ut
och gormar
du plockar väl upp skiten efter hundjäveln brudjävel!!

ser mig omkring
uttrycker
men vad gör jag här uttrycket
drar ner mössan
och kajsa intill mig

så blir jag arg på dig igen
för att jag fryser
och för att du har så dumma grannar









Fri vers av lissa
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-01-04 23:10



Bookmark and Share


  Dagg
Underbart, roligt, ärligt. "här Kajsa, skit här" var nog det som gjorde mest.
2005-05-04

  Zam
helt suveränt lissa!
2005-01-17

  utopia
älskar ditt sätt att skriva.. ironi och sarkasm så det är komiskt!

fortsätt så här!
2005-01-16

  johii
och egen
jag gillar den speciella tonen som är genom hela
2005-01-13

    Göte Holmlund
Lisa! Visste inte att du har hund?
2005-01-10

    Inutipojken
Din humor och tajming skulle jag närapå döda för. Hunden som bajsar utanför den tilltänktes fönster, diktjagets ilska för att han låter henne(?) frysa. Du ser allt roligt i ett rätt smärtsamt ögonblick. Rekommendation på stört.
2005-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död