Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akta er för energitjuvarna!!!!


Vänner

Om jag hjälper alla att må bra
då kommer jag också att må bra!!!!!
Herregud vad jag är naiv!!!!
Vilken illusion jag levt i!!!!

Visste inte bättre
lät mig bli utnyttjad
delade gärna med mig
av min energi

Vem fyllde på den då?
jag tömde mig
Gav av mig till er
Vad gav ni mig?

Energi tjuvar
mästare på att utnyttja
Ni vet inte bättre
Jag visste inte bättre

Nu väljer jag mina vänner
väljer noga
sådana som både tar och ger
Till Er ger jag gärna av min energi

Er andra då?
När jag slutade ge, då försvann ni
det är jag glad över
behöver inte sådana i mitt liv

Mina vänner de är nu få
men äkta

Jag älskar er!!!!!!




Fri vers av Lillali
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali