Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den farligaste

Ensam ligger hon där
i den vita sängen
andas långsamt
känner den mörka komma

Den mörka kommer sakta
ångest heter hon
kryper sig nära
in under skinnet

Ensam ligger hon där
i den vita sängen
puppillerna vidgas
skinnet kryper

Den mörka njuter
äter av Hon
växer sig starkare
suger ut allt liv

Ensam ligger hon där
i den vita sängen
famlar efter kniven
nu ska den mörka ut!

Den mörka ger sig ej så lätt
hånskrattar
sakta ger hon sig iväg
nöjd över det hon tagit

Ensam ligger hon där
i den röda sängen
känner den mörka ge sig av
med livet





Fri vers av Lillali
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-12-18 23:19



Bookmark and Share


  Gawain
Kolsvart vore för ljust... vad ska man säga. Vemod i högform...
2006-12-25

    WhatIsLife
Oj, vilken stark ångetsladdad text du har skrivit. jag skrev precis en jag med, som du ju såg. Jag lever mig i din text, och är kvinnan/flickan som ligger där, mitt i ångesten. tack för att jag fick ta del av din fina starka text!//Sandra
2006-12-18

  Nanno
wow..vilken känsla att läsa det här..
Lite "creepy"..

jätte bra skrivet
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali