Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 snabba om det jag längtar efter men ändå inte vill ha just nu....


Helande tvåsamhet

Sakta sakta kommer du till mig
två blir en

Så oändligt vackert
Du tar mig dit jag aldrig varit

Så ljuvligt skönt
när två blir en

Våra ensamma själar
livnär sig på varandra

Helar varandra
ger av oss själva

Älskar, skrattar, gråter
river våra murar

************************************

Vågar jag uppleva?
Vågar jag känna?

Helande tvåsamhet
kan bli så fel

Förvandlas till
nedbrytande ensamhet

**************************************

Jag vill inte bli kär säger jag
ändå så vill jag träffa dig
blir så rädd för att falla
ändå så träffar jag dig
faller.....

landar hårt
blåslagen
reser mig upp
ger mig ut igen
vill inte bli kär.....

faller.....

*************************************

Min kropp skriker efter dig
vill ha dig
vill känna dig

dina underbara händer,
dina mjuka läppar,
din upphetsande röst

Min kropp skällver
väntar på dig
längtar, drömmer

Vem är du?
Det vet jag ej
Men min kropp
kommer att veta.







Fri vers av Lillali
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-12-19 00:51



Bookmark and Share


  Gawain VIP
... vilken känsla...! *vrålsmile*
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali