Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stop this!

snälla kolla inte ner på mej bläckfisken
och och jag vet
du kollar ner på mej
åtta,åtta armar som slår lotta




Fri vers av Tow doll
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-12-19 16:57



Bookmark and Share


    Camillaa
haha , lite små skojjig!

/ C
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du