Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd i fågelbur



Jag var feberfågeln,djuret med vingar

så tyst du tassar fram

men som trumvirveln du låter

Du visslar en melodi

Ger mig ångest, dämpar min själ

Vem är du och varför är du här?

Känner du hur motorn vibbrerar?

Andas tungt, spelar falskt

skräpiga luftrör, skrikande syrener

Jag sjunger ensam i ett hörn

Svårmodig och tafatt

Du gör inte mig illa, var inte olycklig

Stanna kall och frusen, insjunken i natten




Fri vers av Tow doll
Läst 360 gånger
Publicerad 2008-11-14 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du