Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever i fara

Jag dör när jag ser dig
men dör mer än allt när du går
Jag har varit med någon du känner
Vill inte förklara det
Jag sprang ikapp henne i morse
för att se vad du förlorat

Jag lever i fara
Snälla svara
Jag lever i fara
Jag offrar allt för att blindas
Vill stanna i din blick för evigt
Men jag måste säga dig att inget förändras
utan att jag kanske vill mer än så
Kan inte låta dig gå

Jag lever i fara
Snälla svara
Jag lever i fara
Många nätter passerar
då jag svamlar
ramlar för dina fötter
Du förstår visst ingenting
För dig gör jag mer

Du dödar mig med kyssar
Varje ord framförd från henne
Kan inte hantera glädjen
Hatet från att inte vara
Snälla vakna raring

Jag lever i fara
Snälla Svara
Jag lever i fara




Fri vers av Tow doll
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-05-23 19:05



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Som en skön sång. Tragiskt dilemma beskrivet i klartext. Vinglande kärlek i skuld och längtan.
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du