Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde mossan skulle skydda mina nakna fötter

Har bestigit det oklara
Det är precis som du säger att det ska vara
Livet går inte undgå
när du ser på

Kan inte förlora mig mer i dig
Kan inte vara mer för dig
bara för dig känner jag
hur saker bör vara

Se dig aldrig om

Jag trodde mossan skulle skydda mina nakna fötter
men hur fel har jag?
Du river som den snårigaste vildbuske
när jag springer för att inte snava

Se dig aldrig om

Det finns små bitar i mig som snurrar i rymden
av en oändlighet
När tar det slut?

Låt mig hålla dig ett tag till
Låt mig krama om din hand
blåsa liv i dina lungor
som du öppnar upp mig när jag är tom

Jag vänder aldrig mig bakåt när du står i min sikt
inte för att det är min plikt
utan för att du är den som faller när jag faller

Det finns ingen annan
Det finns bara du
För första gången kan jag säga
Det finns bara du
Jag älskar dig




Fri vers av Tow doll
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-07-30 22:29



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
den här dikten är väldigt bra
tycker jag ,verkligt poetisk

kram
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du