Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar för att stanna


Där ska man gå in igen
låtsats se igen
Går från mörkret
Vara en
När allt kalaboliserar
Jag förstör mera
Kan inte se dig i ögonen
När jag vet
Du är den bästa
Jag dansar omkring för det mesta
Tänker du någon gång på slutet?
Är jag dig nära?
Klättrar för att lära
Ingen ser dig, min kära
Jag är här
Stannar för att stanna




Fri vers av Tow doll
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 01:41



Bookmark and Share


  Fru Fralla
oj, vilken härlig rythm det var i denna! Man blir sugen på att dansa!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du