Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig elisabet.


Min finaste äldsta vän och jag

Min finaste äldsta vän, du försvann
mot solen
Du skulle söka lycka
Åh, lycka för vad är lycka?
När kärleken väntade dig och
jag såg dig redan försvinna för ett år sedan

När hela jorden är mellan oss
jag kan se hur du ler, så som du alltid log
Min finaste äldsta vän
hoppas du är lycklig nu

Kanske vi ska mötas en dag
besöka fler okända mål
Jag vet att vår vänskap alltid består
Vi kan gå upp och ner
Det har aldrig spelat någon roll
om ni skrattar

Min finaste äldsta vän och jag
vi hade våra dar
Det var fina dar
Men vi har mycket kvar
Min finaste äldsta vän och jag




Fri vers av Tow doll
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-09-10 01:21



Bookmark and Share


    Flogging Elly
ja! det ar sa sant... ahh, jag saknar dig. jag har matt skit idag, men du ar min sol. allt kanns sa mycket battre nu, jag vet att jag alltid har dig. du ar trygghet, varme och gladje. tack
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du