Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vad?


Jag mötte en gång någon som sa allt så fel
Rör min fingrar över gamla mönster
Det spelar ingen roll

Jag trodde inte på det här
men nu står du vid min sida

Precis som alla går omkring i ingenting
Så var jag alltid hos dig

Det känns som världen är du
och du är världen
och allt är du för du är du

Jag vill äta dig
och sluta älta dig
för nu är vi här, strunta i allt för vad
allt är inget

Gå igenom mig och lämna mig
klarar inte av att ha någon nära

Trösta mig inte och sopa bort dina spår när du går




Fri vers av Tow doll
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du