Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syskon utan band


Sitter här ganska lugnt och stilla
spiller vin över mig själv

Vänder mig om mot muren
den jag en dag ska ta mig över
lämna sorger som du
och springa ifrån er

Jag kan inte förstå
varken nu eller sen
därför ska jag dricka mig i tu
precis som du

hur kan någon tillåta att du brann upp?
och lämna dina barn?

därför ska jag gå
fy fan för livet
när du inte får vara tillsammans med dom

det var oscar, henke och jag
alla tankar var bra
ni betyder magi i ett liv
utan er kan jag inte tänka mer
syskon utan band

som i en brand
som du brann

men per-åke kom tillbaka
kom levande tillbaka
jag skulle byta ut mig själv för att du skulle få vara här
här för oscar och henke







Fri vers av Tow doll
Läst 436 gånger
Publicerad 2008-04-09 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du