Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen i kloaken

Du tar mig upp långt innan jag ramlat ner
för det finns ingen som ser
Jag ville inte finnas till mer

Men du kom

För som den tunnaste ökenråtta jag kände mig
Vilsen i kloaken
På det mörkaste av platserna

Men du kom

Jag vek ett flygplan av ett papper
som fick segla i vinden
Det skulle ta mig långt bort

Men du kom

Nu druknar jag in i din mjuka kropp
för att världen finns utan ett stopp
Jag kan släppa alla tag
för nu finns du och jag




Fri vers av Tow doll
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 01:01



Bookmark and Share


    Flogging Elly
det va fint, jag ar sa glad for din skull
2007-09-13

  Malinosa
Vilken härlig känsla. Den känns hoppfull.
2007-09-10

  Effell
Vackert. :-)
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du