Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattguld


Som vattennålar mot naken hud

innan glömskans gångjärn faller
över den tusenfallt minerade marken

tennsoldater som smids av kattguld
på varsin sida av ett vattendraget
minster sin blänka när soluret
släcker de nattsvarta kvarteren.




Fri vers av _Mian_
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-01-06 04:47



Bookmark and Share


  leopardia
otroligt vackert. jag vet inte, antar att jag borde skriva ngt mer konstruktivt, men just nu är jag mållös...
2005-01-06
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_