" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




O-ORD

frostvindar biter

i skinnet och i själen 

bara en av dom där dagarna

då jag skulle kunna falla ner

och  aldrig mer resa mig

famlar efter något

att hålla mig i

famlar efter ord

som har ett innehåll

men här är oordning

och bara o-ord

faller över mig

 

osedd

oälskad

onödig

~2006~




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-22 09:06



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Sorgligt vackert. Oorden känns.
2007-08-14

    Imagine
tycker om färgerna, det gör ofta en dikt mer levande.
2007-02-03

  Hildegun Relefors
Omtyckt dikt, omkramad av mig!
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP