Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två månaders semester

Semester
viskar hjärnan
Ta semester
lägg ner alla tankar
sluta vara vän med rädslan
du vet vad rädslan gör
med människorna;

den urholkar själen
till ett tomt skal

Hur skulle det gå
du som brukar tänka;
\"Vad hjälper det om
man vinner hela världen
men förlorar sin själ?\"

Ta semester!

Du och alla
arbetslösa och långtidssjuka
som vet hur det känns att vara utbränd

när tillvaron är som att gå barfota
på en stubbad åker
när du ser ut som gråt
fast tårar aldrig faller


Semestertid!


Tyngdlös skall jag sväva
i en påhittad fritid
ända till jag känner att jag
kan gå barfota i en tillvaro
med fast plattform




Övriga genrer av Bim
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-12-22 17:16



Bookmark and Share


  Arte
Väldigt djupa tankar döljer sig bakom dina ord, mycket bra och intressant text !
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim