Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Känslor.

När jag såg dig där, gåendes mot mig.
- Nervositet.
När vi inte hade något att säga till varandra.
- Pinsamhet.
När du tog min hand.
- Förvånad.
När du lade dina armar om mig.
- Trygg.
När du kysste mig.
- Älskad.
När du bad om min uppmärksamhet.
- Viktig.
När du sedan sade \"måste gå\".
- Nej!

När du gick iväg.
- Saknad.
När jag kommit hem.
- Vill ha dig.
När du inte svarade.
- Osäkerhet.


Jag klarar inte av att bli lämnad igen.




Övriga genrer av Blenda
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-12-22 22:54



Bookmark and Share


  Troll ॐ
mm, älska!

jättebra!
2006-12-22

  Gawain
Aj... långt in i det tysta, det hemliga djupa...
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Blenda