Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Religon, livsåskådning eller ateism? Var är skilnaden? Var är likheten? Tro vad du vill, bara du mår bra av det!!!!!


Tro

Kalla Det
Gud, Allah, Krishna,
Shiva, vishnu, Budda,
Solen, Oden eller Moder Jord

Kalla det vad Du vill

För mig är de ändå samma lika
Människors närmsta vän

Där Vi alla hämtar våran
kraft och styrka

Dit vi vänder oss för
att få förtröstan och ro

Dit vi vänder oss när
inget annat hjälper

Den vi pratar med när
ingen annan förstår

Det första vi möts av
när vi föds eller dör

Det är min Tro




Fri vers av Lillali
Läst 717 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-25 20:41



Bookmark and Share


  utstött
Wow snacka om att jag gillade den här. Det var det bästa du skrivit
2007-04-23

  Freeman
Borde finnas med i skolans läroböcker!
2006-12-27

  Gawain VIP
Rent och sant, gillar verkligen inställningen du har. Delar den helhjärtat...
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali