Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsrået

Jag lever i skogen
Är vacker och fin
erotiken omger mig
Mina namn är många

Skogsrået kallar somliga mig
Jag smyger mig på
lockar på din uppmärksamhet
o,så vacker, o, så fin
så upphetsande, så eggande

Följer du mig är du förlorad
Förlorad till ett liv i skogen
förlorad till ett liv
med passion

Visst är jag vacker?
Visst är jag fin?
Mig ska du för alltid
tillfredställa!!!!

Men vill du leva i skogen
FÖREVIGT?




Fri vers av Lillali
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-12-25 20:59



Bookmark and Share


  Freeman
Helt underbar....som att flyta in i en saga när man läser denna...som man inte vill lämna.....
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali