Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan kan ibland väcka den underbaraste tanken


så mycket mer än sex

Kom till mig och jag ska trollbinda dig
snärja dig med mina armar
binda dig med mitt hår
ska älska med dig
så ljuvt och innerligt
så underbart fint

Kom till mig och jag ska smaka på dig
känna sältan av din kropp
blandad med sältan av min
läppar som vill ha mer
två kroppar som längtar
glömmer både tid och rum

Kom till mig och jag ska hålla dig vaken
ligga där och njuta hela natten
ömsom tala, ömsom älska
njuta av varandras kroppar
älska varandras tankar
känna våra själar bli förenade

Kom till mig och mina ögon kommer att stråla
blända dig med allt mitt liv
dränka dig med min glädje
ska viska vackra ord i ditt öra
andas mot din hals
somna till rytmen av ditt hjärta

*Längtar*




Fri vers av Lillali
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-12-26 01:15



Bookmark and Share


  Freeman
Vilken helt underbart sensuell och vacker dikt om drivkraften i livet.....LÄNGTAN!!!
2006-12-27

  Gawain
... Absolut vackert... så smakfullt att det verkligen smakar! Allt igenom njutbart... fint... bra... vågat... :)

Gillas skarpt!
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali