Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mätt men hungrig


Jag är mätt på julmat och prylar

- men hungrig på Liv




Fri vers av eva m h
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-12-26 11:38



Bookmark and Share


  TiVa
Jag ser meningen i föregående kommentarer men kan också intyga att man lever sitt eget liv först och främst.. Kan man inte hjälpa sig själv, är man heller inte något stöd för någon annan.. Jag tycker inte det är rätt att mäta sorger och smärta med varandra, det finns alltid någon som har det värre, men det löser inte mina själsliga våndor.. Det som smärtar, det smärtar... oavsett vad.. Jag förstår din dikt så väl.. förstår precis... Jättebra skrivet och jag bokmärker den av igenkännandets märke!
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h