Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakrosankt - ur constantinebrevet



jag är inte perfekt constantine
men det är inte du heller

sedan din skugga
klövs itu




Fri vers av Smultris
Läst 715 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-27 00:01



Bookmark and Share


  Mats L.
Fint skrivet
2007-01-10

  Ola Rydberg
ah du skapar magik
med constantine

känner mig nästan sugen att tonsätta
henne
2006-12-27

  Ms Lovecraft
Detta är vackert men varför Keanu Reeves? (Ursäkta den smaklösa kommentaren)
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris