Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkapslad


Stormen som rasade i min barndom
slet sönder min tillit

Jag sitter fortfarande inkapslad i rädsla
oförmögen att ta emot det du vill ge mig




Fri vers av eva m h
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-12-29 20:18



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
du uttrycker dig rakt,osminkat och kraftfullt
-med andra ord väldigt bra!
2007-02-24

  Arwen
känner igen mig så väl.
2007-01-12

  Anjeska
Känslostark.
Känner igen mig i orden...
2006-12-30

  Rachel Roth
igenkännande
fint och rakt skrivet
utan krusiduller
2006-12-29

  om en Siri
ursäkta språket men skitbra!!!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

eva m h