Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter att Leva


En isande stormvind
svepte in i mitt liv
och frös mig till is

Jag längtar efter att Leva
så att det känns
som jag kan gå sönder

I vanmakt hackar jag själv
för att göra migi fri

Men tålmodigt måste jag
invänta Kärlekens värme
att smälta isen
i den takt jag förmår
uthärda smärtan
att bli levande igen




Fri vers av eva m h
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-12-30 02:17



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Stark dikt!
2007-01-30

  Marreb
Förstår precis. Vackert formulerat, det där med att man försöker hacka sig fri. Tålamod.. fy vad svårt. Kram
2007-01-11

  TiVa
Ja, vad är livet utan kärlek, egentligen? Förstår..
2007-01-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Svårt, know da feeling.. ändå förstår jag inte att allt handlar om kärleken, utan det har man inget, det är ju så de säger och skriver överallt egentligen, även jag...
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

eva m h