Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilja

jag gör som jag vill

men jag vill ju lida




Fri vers av Xena
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-01-02 12:18



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En mycket rikt berättande dikt.
På sätt och vis så är det de flesta männsikors konflikt i ett nötskal.
Jag hedrar ditt val; och hejar samtidigt på din önskan efter frid.
2007-01-02

  TiVa
Nej det vill du inte.... Håll ut...
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Xena