Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusängel

Ljusängel fina

vingarna av guld du bär

lyser upp mörkret




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-01-02 13:06



Bookmark and Share


  Nessie
Vackert och kort formulerat. Känns som ett glittrande smycke i vintermörkret!
2007-01-09

    Lindizz
kort..och vackert skrivet...gillar detta !
2007-01-02

    Lindizz
kort men så vackert...gillar detta!
2007-01-02

  Linda A
väldigt vackert måste jag säga. verkligen.
2007-01-02

  Cris
fint och ljust och guldigt
2007-01-02

  ordterroristen
kort, koncist och vackert!
/Osse
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg