Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam



tomma korridorer
slukar hennes steg
snidad trä och kalkputs
ristar bittra dofter på fingertoppar

stentrappskylans
genomträngande förlamning
där hon i halvdunklet kurar
väntar
väntar

men hopp
håller den värkande smärtan
i lyfta händer
och hon följer

undflyende
än en gång
det borttonande
mörkerskriets
skugga




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-01-02 13:53



Bookmark and Share


  Rachel Roth
mitt hjärta...smärtar när jag läser dessa rader.
vart och ett av orden.. är snidat...
Varm kram! L
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP