Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosorna

 

 

 

När rosorna slutade andas.

 

växa

 

och blomma

 

då slutade världen le.

 

 




Övriga genrer av Manal
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-01-02 21:26



Bookmark and Share


  Mr G
Vi människor är som rosor, vi blommar upp och dör.

Rosor är ju fina även i spruckna krus

Mr G
2007-01-02

  Lilla My* VIP
Dikt om ingenting?? Den är ju fin o tänkvärd!!
2007-01-02

  Per Rydberg
Vackra ord! Och känslan slår ut som rosorna!!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal