Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthimlens rymd

Av renaste, dyraste guld

du bär dina vingar kring

i änglalik skrud

 

Du flyger stilla

i en värld av moln

 

Harporna spelas av änglarna

över jordens vida värld

hörs över natthimlens rymd




Fri vers av Cajsa
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-01-03 12:41



Bookmark and Share


  Nessie
Jättefint formulerat. Håller med om att det känns som taget ur psaltaren. Känslan av frid, stillhet och lugn sprider sig när man läser texten.
2007-01-09

  Agnes
Nästan som en psalm.... eller en vers ur Psaltaren.
2007-01-04

    Lindizz
att läsa din dikt är härligt...som en saga...
2007-01-03

    Syrak
Ljuvligt skön klang i det hela...
2007-01-03

  Cris
fin och mjuk stämning som en saga
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg