Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kände jag det på nyårsdagen...... *lycka*


Vintervisa

Så till slut kom hon som vi väntat på
Inte som en vild skoningslös storm
Utan sakta, lugnt och vackert fallandes från skyn

Hon föll i två dagar och dränkte oss i sin vita skrud
Mörkret vek hädan och ljuset tog vid
Livet kom oss åter och kisandes mötte vi varandras blickar

Hon väckte oss ur vår mörka dvala
Lusten att skapa snöänglar drabbade oss alla
Och skrattandes möttes vi i kälkbacken




Fri vers av Lillali
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-01-03 20:23



Bookmark and Share


  Gawain
Härligt! Faktum till trots att jag avskyr snö får denna text mina sinnen att smälta... Fint skrivet! :)
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali